Cum să ștergi definitiv un cont de Facebook

Dinamossad
Explicatii tehnicePrograme și aplicații
30 noiembrie 2021Last Update : marți 30 noiembrie 2021 - 1:59 PM
Cum să ștergi definitiv un cont de Facebook

Mulți utilizatori ai aplicației Facebook Face book caută cea mai bună modalitate de a șterge definitiv un cont Facebook, Mulți dintre pionierii site-urilor de rețele sociale, în special Facebook, sunt expuși la multe probleme care îi determină să ștergă definitiv contul și dorința lor de a nu-l restaura din nou.Prin acest articol, vă vom prezenta mai mult de o modalitate de a șterge definitiv contul Facebook.

sterge contul de facebook

Aplicația Facebook Face book a oferit posibilitatea de a vă șterge contul privat din aplicație în mai multe moduri, deoarece a devenit ușor să dezactivați sau să ștergeți contul temporar, în cazul în care doriți să restabiliți contul din nou, De asemenea, iti poti sterge definitiv contul de Facebook si aici in cazul in care vrei sa creezi o alta pagina alternativa pentru pagina veche sau sa nu mai intri pe platforma Facebook din mai multe motive.

Citește și:Cum să recuperezi un cont Facebook prin prieteni

Cum să dezactivezi temporar un cont Facebook

Puteți să vă dezactivați temporar contul de pe platforma Facebook sau să îl dezactivați pentru o perioadă specificată urmând un set de pași:

Citiți și: Cum să ștergeți vechile tweet-uri Twitter

  • Conectați-vă la contul dvs. de Facebook.
  • Faceți clic pe semnul „trei linii” din partea de sus a paginii principale.
  • Faceți clic pe fila „Setări” din partea de jos a meniului principal.
  • Deschideți fila „Deținerea și controlul contului” prin informațiile tale de pe Facebook.
  • Faceți clic pe pictograma „Dezactivați contul sau ștergeți”.
  • Selectați caseta „Dezactivați contul Facebook”.
  • Parcurgeți toți pașii pentru a dezactiva temporar contul.
  • În cazul dezactivării contului, orice conținut din contul dvs., inclusiv fotografii, postări etc., nu va fi șters. De asemenea, puteți utiliza aplicația Messenger în mod normal în timp ce contul este dezactivat.
  • Dezactivarea contului dvs. de Facebook împiedică prietenii să vă acceseze contul, dar îi veți avea în continuare pe lista de prieteni.

Cum să ștergi definitiv un cont de Facebook

cum să ștergi definitiv un cont de facebook
Cum să ștergi definitiv un cont de Facebook

Aveți grijă înainte de a vă șterge definitiv contul de Facebook. Salvați o copie a tuturor informațiilor dvs. din postările, fotografiile și videoclipurile dvs. Oculus, Pașii pentru ștergerea definitivă a contului sunt:

  • Faceți clic pe semnul „trei linii” din partea stângă sus a paginii principale.
  • Faceți clic pe fila „Setări” din partea de jos a meniului principal.
  • Deschideți caseta de informații pe Facebook.
  • Faceți clic pe fila „Deținerea și controlul contului”.
  • Faceți clic pe pictograma „Dezactivați sau ștergeți contul”.
  • Selectați caseta „Ștergeți contul”.
  • Răspundeți la setul de întrebări adresate și explicați motivul ștergerii, până la ștergerea definitivă.

Citește și:Cum se verifică un cont de Facebook cu bifa albastră 2021

Ce se întâmplă dacă îți ștergi definitiv contul de Facebook?

Când confirmați să vă ștergeți definitiv contul din aplicația Facebook, Veți observa o serie de lucruri:

  • Nu vă veți putea deschide sau activa din nou contul de Facebook.
  • Nu veți mai putea folosi niciodată aplicația Face book Messenger.
  • Tot conținutul dvs. de pe Facebook, inclusiv fotografiile, postările, videoclipurile, comentariile și aprecierile, va fi șters.
  • Veți fi deconectat de la orice aplicație cu care v-ați înregistrat prin contul dvs. de Facebook, Dar puteți valorifica aceste aplicații contactând dezvoltatorii de aplicații.
  • Un grup de mesaje dvs. poate rămâne vizibil pentru prieteni pe măsură ce o copie a mesajelor primite este salvată.
  • Toate paginile pentru care sunteți singurul responsabil vor fi șterse, Dacă sunteți membru al oricărei pagini, veți fi eliminat din ea.

Cum să anulați ștergerea unui cont Facebook

Puteți anula definitiv ștergerea contului din aplicația Facebook dacă nu au trecut mai mult de 30 de zile de la ștergerea contului, Procesul de ștergere poate dura 90 de zile și poate anula ștergerea printr-un set de pași, Care:

  • Conectați-vă la contul dvs. de Facebook în timpul perioadei de solicitare de ștergere.
  • Accesați setările din contul dvs.
  • Faceți clic pe pictograma Anulați ștergerea contului.

Și aici încheiem cu tine acest articol în care am enumerat cel mai bun mod de a șterge definitiv un cont de Facebook din aplicația Face book cu explicații și pași simpli, De asemenea, v-am împărtășit rezultatele ștergerii unui cont Facebook.

Citește și:Creați o identitate 100% acceptabilă pe care Facebook o acceptă în 2020

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.